втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму


Коментарі



Цілком, сказати б, соціально-апокаліптична історія. Попутно виникає низка застережень, але загалом усе складається – лишається лишень велике питання стосовно «летючої купюри».

І в цьому є якийсь пекельний фокус, безумовно; особливо ж, коли все фіналізується диявольським сміхом майора. Інша річ, як знайти цьому фокусу належну міру художньої достовірності, аби це з власне фокусу постало правдивою інфернальністю.

Діалоги, гадаю, треба позбавити, сказати б, «високого стилю літературної пристойності» й опустити до побутово-розмовного стилю.

Безумовно, передній титр зайвий, бо це ж не голлівудщина)), а дещо інше кіно має бути. Я правильно розумію?

Написав Володимир Войтенко, 15:31 18.12.2011

Первую атмосферную сцену мать-дочка я б вообще выкинул она для меня скучная там событий нет, а много зрителей (если ютуб или вконтакт) сразу вырубят и смотреть дальше не будут.

Перелёт купюры конечно очень красиво по-голивуду так, но стилистически у меня не вяжеться с кином о грязной реальности села.

А сама история очень классная - спасибо.

Написав Дан Воронов, 02:02 24.11.2011

Шановні друзі! Досконалих текстів не буває. Завжди є способи їх поліпшити. Ваші коментарі стануть авторові у пригоді. Напишіть, будь ласка, кілька слів, не полінуйтеся. Наперед дякую.

Написав Олександр Куманський, 07:16 18.06.2011

Сьогодні надибав на таку інформацію:
http://www.unian.net/ukr/news/news-441562.html


Прошу врахувати, що не я навчив того мєнта "грузить клієнта", він навряд заходить на цей сайт..

Написав Олександр Куманський, 07:11 18.06.2011

Люди добрі!
Шукаю вірші для пісні, якою починається і закінчується кіно. Пісня повинна замінити титри в кінці (вони не приведені в сценарії): "Держава ґвалтує всіх нас". Композитор є.
Контакти в тексті. Чекаю на пропозиції небайдужих українців, яким боляче від того, що відбувається навколо.
Якщо не зупинити ґвалтівні процеси, нас чекає приблизно те, що я відобразив у соціальній антиутопії "Що нам зірки малюють".
Хотів би зняти "Зґвалтування", повісити в інтернеті й розкрутити через мережі. Буду радий будь-якій пораді чи підтримці. Можна зняти народною "толокою". Відгукніться, кого зачепить мій проект. Наперед усім дякую!

Написав Олександр Куманський, 16:48 12.06.2011

Досить все реалістично, проте, як на мене, доця повинна була б рознести мізки майору "до того". Хоча, в такому випадку кульмінація була б дещо розмитою (в тому числі і для майора :) ). Це всього на всього моя думка - колишнього... теж майора :)

Написав Віктор Булига, 19:26 10.06.2011