втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дан Воронов



Контакти: [email protected]

Даниїл Воронов народився 1983 року в Києві з незрозумілою хворобою. Після чорнобильської катастрофи переїхав і провів дитинство в селищі у приватному будинку.

З малих років вивчав англійську та німецьку мови. У київській гімназії № 32 з поглибленим вивченням іноземних мов з 1991 року і до 8 класу з'являвся рідко. Отримав у цей час викривлення перенісся і шрам від удару об кермо машини при зіткненні. У “лихі дев'яності” за наполяганням батьків радився з різними екстрасенсами і ясновидцями. В армію не взяли. У старших класах проявилися здібності до програмування та математики: друге місце районної олімпіади з математики.

Навчався в музичній школі по класу гітари і продовжив по класу ударних інструментів. Брав участь в конкурсах у складі ансамблю гітаристів.

З 1999 став постійно вживати скорочення свого імені – Дан. Навчався з 2001 до 2007 року на фізматі КПІ – спеціаліст-математик по кафедрі математичного аналізу й теорії ймовірності. Викладав 2004 року в ПЛ КПІ. У цей час захопився фантастикою і почав писати свої оповідання.

Від 2001 до 2006 року мав напружені близькі стосунки, після припинення яких більше не зв'язується з дівчатами.З цього ж часу майже втратив зір на ліве око.

Протягом 2006-2007 років був активним учасником клубу ЮНЕСКО при НаУКМА та волонтерського руху – ініціатор кількох проектів. Привернув увагу, був завербований і провів деякий час у секті мунітів. Після звільнення виступає проти груп людей, що використовують контроль свідомості.

З 2006 року займається теоретичною та практичною психологією. Досліджував велику кількість як наукових та інтегральних, так і езотеричних напрямів особистісного росту. 2008 року був учасником дослідницької групи технік навіювання й гіпнозу.

Давня хвороба з часом стала проявлятися тільки взимку, подолав її ближче до кінця 2008 року. Того ж 2008-го – активний учасник руху нових медій у web 2.0. Брав участь у створенні, проводив презентації в mini-,blog-,edu-Camp'ах. Допомагав створювати перший в Україні coworking центр.

З 2009 року досліджує НРР, секти Києва і прийоми маніпуляції свідомістю.

2008-2010 років – засновник і керівник life management клубу "Ключ успіху", ведучий імпровізаційної мафії.

Сертифікований соціодіагност Міжнародного інституту соціоніки. Тренер Нового Коду НЛП. Розробник навчальної програми з Mindmap'інгу і тренінгів підвищення емоційного інтелекту (EQ). Ведучий блоґу, подкасту про психологію.

Навчався протягом 2008-2011 років в Інституті соціальних наук МАУП – магістр практичної психології.

Від 2009 року практикує контактну імпровізацію. 2009 року навчався в театр-студії імпровізації "Чорний Квадрат" і брав участь у клубі МАГ (майстерня акторської гри). З 2010 року є режисером та учасником спектаклів театральної студії "Театр у кімнаті".

З 2010 року – автор і ведучий проекту походів по Києву "Досліджуємо КИЇВ разом".

2010 року натрапив і раптом осягнув нагальну потребу зробити добре кіно у проекті "Україно, goodbye!".

Дивіться про Дана Воронова також: www.dan.kiev.ua