втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Повнометражний ігровий фільм Дмитра Томашпольського й Олени Демяненко «F63.9 Хвороба кохання» (2013) за сценарієм «Хвороба кохання» Дмитра Томашпольського.

"F63.9 Хвороба кохання" (фр. F63.9 Love Disease) — українсько-французська романтично-лірична комедія про кохання лікаря-венеролога та космонавта, а також про секретний космічний експеримент. Назва кінострічки походить від рішення Всесвітньої організація охорони здоров'я (ВООЗ), яка включила кохання до переліку психічних відхилень під кодом F63.9 поряд із алкоголізмом, клептоманією і токсикоманією. Допрем'єрний показ україно-французького фільму «F63.9 Хвороба кохання» відбувся 29 жовтня 2014 року у кінотеатрі«Київська Русь».

Оскільки фільм був відзнятий двома різними державами, він вмістив у себе дві різні культури. Україна, за словами деяких критиків, представляла собою «совок», стереотипи, комплекси, але був відмічений і французький вплив на стрічку. Події відбуваються в Україні, можна припустити, що у найближчому майбутньому. Українські вчені вирішили шокувати весь світ, відправивши двох українців-космонавтів на орбіту і провести дослідження впливу відсутності гравітації на секс. У фільмі присутні комічні візуальні спецефекти, та гумор, який зазвичай зустрічається у медичних серіалах.

Тривалість: 82 хв

Виробництво: Гагарін Медіа, Simposiom

Створення стрічки «F63.9 Хвороба кохання» було розпочато в 2012 році у копродукції між Україною («Гагарін Медіа»), Росією та Францією («Simposiom»). Кошторис фільму становив 12 мільйонів гривень, з яких 50% було надано Державним агентством України з питань кіно, 2 млн. 795 тис. гривень вклала російська компанія «Партнер» і 3 мільйони 167 тисяч гривень - французька компанія «Simposium». Виробництвом фільму займалася українська кінокомпанія «ТОВ Гагарін Медіа», що інвестувала в цей проект 182 тисияч гривень.

  • Музика — Ігор Мельничук та Павло Крахмальов («Брати Гадюкіни»),
  • Режисери — Дмитро Томашпольський та Олена Дем'яненко,
  • Оператор — Віген Вартанов (Грузія),
  • Художники — Наталія Клісенко та Олександр Батенєв,
  • Продсери — Андрій АзархінДмитро ТомашпольськийАльона Дем'яненкоНаталія Клісенко.

Актори:

 

Коментарі