втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Цього року вперше на конференції-воркшопі «Кінобізнес: особливості, перспективи, можливості» розглядатиметься тема комп’ютерної графіки в кінематографі. Темою однієї з конференцій стане «Візуальні ефекти та комп’ютерна графіка».

Партнер з організації майстерні – CG Event. Модератором майстерні виступить організатор і керівник міжнародної конференції з комп’ютерної графіки CG Event Сєрґєй Ципцин.

Сєрґєй Ципцин: «CG Event підтримала ідею організації цього воркшопу саме тому, що це просвітницька ідея. Річ у тім, що інструменти комп’ютерної графіки постійно набувають розвитку, а кордони їх застосування – розширюються. Але важливо, щоб ці інструменти використовувались мотивовано та з розумінням. Крім того, це настільки динамічна царина, що організація VFX-проведення, або як модно зараз казати, «пайплайн», теж постійно набуває розвитку. Але всім, хто так чи так працює з постпродакшеном, потрібно розуміти, як саме він влаштований зсередини. Майстерня буде корисна кожному, кого цікавить питання, як зробити контент ще видовищнішим, але при цьому розуміти, скільки це буде коштувати. 


В якості запрошених експертів майстерні виступлять професіонали в царині комп’ютерної графіки: Алєксандр Ґорохов (CGF, Росія), Єгор Борщевський (Постможерн, Україна), Євген Чміль (Дримтех, Україна), Олексій Приходько й Вадим Конов (Cinnamon VFX, Україна),Олександр Кучеров (Mental Drive Studio, Україна) та інші.

В ході майстерні будуть розкриті ключові теми царини: використання засобів CG на різних етапах роботи над проектом, пітчвіз, превіз, CG як інструмент оптимізації витрат, ціноутворення в CG, необхідність CG у житті кінопродюсера, технологічні особливості візуальних ефектів у кінознімальному процесі, VFX-супервайзер – виробнича потреба його роботи з режисером, «потім домалюємо» – хибна практика чи виробнича необхідність?

Сєрґєй Ципцин: «Якщо якісь речі на постпродакшені можна зробити швидше та заощадити при цьому великі гроші, то деякі «виправлення» можуть серйозно «з’їсти» багато часу й засобів, а деякі речі взагалі неможливі. Важливо розуміти, коли і як графіку можна адекватно використовувати, а коли зовсім не потрібно цього робити. Має сенс вдаватися до певного «просвітництва» в середовищі продюсерів та режисерів про межі цієї адекватності».

З програмою конференції і списком доповідачів можливо ознайомитись на сайті www.filmbusiness.in.ua

Реєструйтеся для участі в конференції «Кінобізнес» та приєднуйтесь до професіоналів міжнародного кінобізнесу.

Міжнародна конференція – воркшоп «Кінобізнес: особливості, перспективи, можливості» відбудеться 11 вересня 2013 року в рамках KIEV MEDIA WEEK за адресою вул. Ярославів Вал 22, Київ

За офіційною інформацією

Коментарі