втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

З 14 по 19 березня 2016 року у кінотеатрі українського фільму «Ліра» відбудуться покази документального фільму Леоніда Кантера та Івана Яснія «Добровольці Божої чоти».

Сюжет фільму присвячений героїчній 242-денній обороні українськими бійцями Донецького міжнародного аеропорту. Це шокуючі та емоційні кадри із життя тих, хто знаходився на передовій, під цілодобовими обстрілами.

Фільм з успіхом демонструвався у країнах Європи, а в червні 2015 року виборов приз глядацьких симпатій на 13-му Міжнародному фестивалі документального кіно у Гданську (Польща). Покази стрічки були організовані у США та Канаді.

Головні герої документального фільму – бійці Добровольчого українського корпусу Дмитро Ярош, Валерій Чоботар та інші. Сімох героїв фільму вже вбито на війні.

Саундтреки до «Добровольців Божої чоти» створили гурт «Кому Вниз» та відомий поет, співак і боєць Олексій Бик.

Покази відбудуться:

14 березня о 19.30
15 березня о 17.30
18 березня о 19.00
19 березня о 17.30

Ціна квитків: 30 гривень

Адреса кінотеатру українського фільму «Ліра»: вул. Велика Житомирська, 40 (Львівська площа).

Офіційна інформація

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: