втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

На виконання постанови Апеляційного адміністративного суду міста Києва ПрАТ «БІ ЕНД ЕЙЧ» 20.04.2012 року сплатило до бюджету донараховану суму грошового зобов’язання, в рамках розгляду публічно-правового спору в адміністративній справі.

Компанія наполягає на тому, що внаслідок такого рішення була вимушена сплатити один і той же податок до бюджету в подвійному розмірі – вперше, при імпортуванні товару на митну територію України, та вдруге, на підставі податкового повідомлення-рішення.

Такий фіскальний підхід є неприпустимим у правовій державі та свідчить про неправомірний тиск на сумлінного платника податків.

ПрАТ «БІ ЕНД ЕЙЧ» у зв’язку з цим заявляє, що сплата вказаної суми податку є виконанням рішення адміністративного суду в незалежності від нашої незгоди з його суттю, у жодному випадку не є згодою з обвинуваченнями її службових осіб у вчиненні злочину і підтвердженням правомірності порушення кримінальної справи, або наявності підстав для застосування положень ч.4 ст.212 Кримінального кодексу України до врегулювання адміністративного спору.

Крім того, ПрАТ «БІ ЕНД ЕЙЧ» продовжує судове оскарження рішення Апеляційного адміністративного суду міста Києва в касаційному порядку. В разі залишення судами національної судової системи вказаного рішення в силі, компанія буде шукати справедливості в Європейському суді з прав людини.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: