втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Cценарій ігрового повнометражного фільму


Коментарі



Дякую Юрію, за коментар. Загалом це моя перша спроба написання сценарію, звідси і "літературність" та "сюжетна недовибудуваність для кіна". Гадаю ці огріхи виправити можна. Моя головна мета - деміфіологізація історії, яка вже вкарбована багатьом українцям з молоком матері, і нажаль ця манкуртизація здебільшого впроваджувалася і впроваджується досі за допомогою кіна.

Написав Аркадій Поважний, 20:03 11.11.2012

Пробивається таки правда про «підпільний обком діє» і великі істини про НКВД, що «різниці то немає. Гестапо – НКВД, суть не міняє, одне діло роблять – нас знічтожають», але не тільки про відсутність різниці,а й про їх братерство, тобто «тих, хто настоював на вашому смертному вироку (в радянські часи), тепер працюють на гестапо».

Для прикладу, на відміну від російського,технічно досконалого, але пустого «Гітлер капут», це зі змістом і реальними політичними подіями.

Звичайно, це трохи інше, йде пошук стилістики.
Народний, епічно-розповідний стиль, як і належить сповіді, може принести відкриття.

Вади: літературність, сюжетна невибудуваність для кіна.

Вітаю автора, дуже достовірно, сучасно. Проект, за який не соромно і який, переконаний, скоро буде втілений.ю

Написав Юрій Сорока, 08:41 19.10.2012