втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Cценарій створено на жанровій межі поміж містичним фільмом, трилером та горором. Мотиви українського фольклору переплелися з мотивами реального вітчизняного політичного життя.

Коментарі



Проекція від реального вітчизняного політичного життя тільки намітилася, але навіть в такому стані складає приємне враження!

Написав Юрій Сорока, 18:11 09.07.2012

На жаль, Олесь Ульяненко не дійшов до українського кіна. Тож респект Володимиру Тихому, який намагався його залучати.
В даному випадку цей тандем створив можливості для пошуку оригінальної стилістики і для Тихого, і для української Десятої музи.
В сценарії помітні світові кінематографічні традиції, зокрема в дусі «зараз прийде сержант? і розкаже свій сон» з «Легкого шарму буржуазії» Луїса Бунюеля, інтонацій з «Ніяких проблем», й вітчизняного досвіду, - пригадується зокрема, «Просто жах» Віктора Приходька.Але більше українського буддизму.На цьому й збудовано новаторський твір з українською традицією.

Написав Юрій Сорока, 15:29 05.07.2012