втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

30 жовтня в рамках 45 Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» відбудеться галузевий захід Boat Meeting – міжнародна платформа з копродукції, яка дозволить режисерам-початківцям презентувати свої кінопроекти професіоналам кіноіндустрії з різних країн: продюсерам, дистриб'юторам, фінансистам з метою знайти копродюсерів.

Важливо! Приймання заявок подовжено до 2 жовтня 2015 року. 

Організатори покривають витрати на переліт і проживання для представників проектів, відібраних на пітчинґ міжнародної комісією.

Вперше за історію проведення заходу переможець пітчинґу отримає приз – сертифікат на послуги з кіновиробництва на суму, еквівалентну 10 000 євро від партнера Boat Meeting групи компаній FILM.UA Group.

У складі журі – продюсери з Франції, Фінляндії, України тощо. Продюсери з інших країн проведуть індивідуальні зустрічі з представниками проектів.

Модератором Boat Meeting і координатором з роботи експертів виступить Джульєтта Зіхель (Julietta Sichel) – кінопродюсер, кінокритик, історик кіно, колишній програмний директор Міжнародного кінофестивалю в Карлових Варах, засновник чеської продакшн-компанії 8Heads Productions.

Відкрийте нові можливості для своїх кінопроектів. Приєднуйтесь!

Компанія «Медіа Ресурси Менеджмент», організатор медіафоруму KIEV MEDIA WEEK, традиційно підтримує всі ініціативи, спрямовані на розвиток медіабізнесу нашого регіону і виступає співорганізатором Boat Meeting.

Boat Meeting відбудеться 30 жовтня в конференц-залі арт-готелю «Баккара», Венеціанський острів, 1, Гідропарк, Київ, Україна.

 

Коментарі