втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

«Українське КіноСелище» оголошує набір на тижневий кінокурс F7/2 («Фільм за сім днів-2»), що відбудеться з 17 до 23 серпня 2015 року.

Це буде вже другий кінокурс ініціативи, що об'єднала творчих людей, які мріють відродити українське кіно. Цього разу організатори набирають 14 режисерів, 7 сценаристів, 14 операторів, 7 звукорежисерів та 7 режисерів монтажу.

Заняття відбуватимуться у Національному центрі Олександра Довженка.

Суть проекту – у розвитку альтернативної кіноосвіти, орієнтованої у першу чергу на практичні заняття. Протягом освітнього курсу його учасники відвідають практикуми та майстер-класи провідних кіномитців України та відзнімуть свої короткометражні стрічки, що будуть представлені журі та гостям вечірки-закриття кінокурсу.

Програма навчання укладена таким чином, що її ефективність гарантована виключно в разі відвідування всіх практикумів і майстер-класів.

Із програмою курсу можна ознайомитися тут>>>.

Заявки на участь у навчальній програмі приймаються до 9 серпня 2015 року. Реєстраційна форма тут>>>.

НСКУ

Коментарі