втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival оголошує конкурс на найкращий сценарій соціальної реклами тривалістю до 1 хвилини.

П'ятеро переможців отримають можливість реалізувати на знімальному майданчику свої ідеї з фахівцями: професійними режисерами, сценаристами, операторами з відповідним технічним забезпеченням.

Також робота змагатиметься в загальному конкурсі фестивалю*, призовий фонд котрого складає 20 000 грн.

Кінцевий термін подання робіт – 15 червня 2015 року.

Сценарії надсилайте на пошту: [email protected]

*Вже триває приймання заявок на 4-й фестиваль соціальної відеореклами ‎Molodiya Festival, що відбудеться в кінці вересня 2015 року.

Призовий фонд – 20 000 грн.

Дедлайн – 15 вересня.

Вимоги: формати mkv, mov, mpg4; хронометраж - до 1 хв.; тема довільна; кількість робіт від одного учасника – необмежена.

**

Molodiya Festival – це щорічний фестиваль, метою якого є розвиток та популяризація української соціальної відеореклами.

Завдання фестивалю: з одного боку – підтримати молоде українське кіно, з іншого – привернути увагу громадськості  до українських та загальнолюдських соціальних проблем.

Цього року фестиваль відбудеться вчетверте.

В журі фестивалю брали участь режисери Михайло Іллєнко, Олександр Шапіро, Любомир Левицький, екс-міністр культури Євген Нищук, голова Держкіно Пилип Іллєнко, музикант Олександр Положинський, заступник посла Великої Британії Мартін Дей, кінокритик та відник авторської програми на «1+1» «Арґумент-Кіно» Володимир Войтенко, а також теле- і кінокритики.

Фестивальні роботи неодноразово транслювались на телеканалах: Перший національний канал України, 112 Україна, ТВІ, SpilnoTV , Соціальна країна, на Одеському, Запорізькому, Черкаському та інших регіональних телеканалах.

Molodiya Festival був представлений в українському павільйоні у Канні, на екрані SpilnoTV на Майдані Незалежності, а також в революційній КМДА під час Євромайдану.

Molodiya Festival співпрацює із фестивалями «ГОГОЛЬFEST», «Арт-пікнік Слави Фролової», «Бандерштат» та іншими.

Серед партнерів Molodiya Festival – посольства Великої Британії та Швеції в Україні, проект «Сильніші разом», фестиваль «ГОГОЛЬFEST», Чеський центр в Україні, кінотеатр «Кінопанорама», Перший Національний канал України, видання "Європейська правда", "ТелеКритика", міжнароджна організація "CinemaHall", інтернет-ресурси "Filmstreet", "Сними фильм", «Кіно-Театр», «KINO-KOЛО»  та інші.

Коментарі