втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

З 22 січня в широкому кінотеатральному прокаті документальний фільм творчого об’єднання «Вавилон'13» «Сильніше, ніж зброя», повідомляє Cultprostir.

«У нас вийшла така кінематографічна мозаїка, що складається з хронологічно вибудованих епізодів. Хоча починаємо ми з кінця революції, тобто з днів, коли Янукович втік до Росії. Окрім того, в нас є сюжети безпосередньо з зони АТО: одна з новел, наприклад, знята в донецькому аеропорту – в тих руїнах, що від нього залишилися. Ще глядачі почують історію, яку розповідає один з майданівців. Він встиг повоювати, опинитися в полоні та вийти з нього живим, тобто це історія за драматизмом рівня шекспірівських трагедій, і вона жодного не залишить байдужим», - розповів Cultprostir один з режисерів фільму Володимир Тихий.

Прокат фільму заплановано в 14 містах України, серед яких Одеса, Харків, Хмельницький, Львів, Вінниця, Запоріжжя, Луцьк.

«Сильніше, ніж зброя» нарешті виходить у широкий прокат, і ми сподіваємося, що міст, де на великому екрані вийде наш фільм, з часом стане ще більше. З 27 листопада по 21 грудня 2014 року відбулося 20 прем'єрних показів в 20 різних містах України. В результаті фільм переглянуло понад 3500 осіб, багато з глядачів прагнули подивитися фільм ще раз. Завдяки релізу в кінотеатрах, аудиторія картини помітно збільшиться», - поділилася з Cultorostir Ксенія Косик, керівник відділу дистрибуції #Ваbylon'13.

Прем'єра фільму «Сильніше, ніж зброя» відбулася 27 листопада. Він став підсумком колективної роботи понад 100 операторів, кінорежисерів та кінознавців. Титрів у ньому немає з принципових міркувань: таким чином учасники процесу підкреслюють, що це витвір колективний.

  • Інтерв'ю з учасниками об'єднання «Вавилон'13» режисером Володимиром Тихим і оператором Ярославом Пілунським про роботу над стрічкою читайте тут >>>

Коментарі