втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

28 жовтня о 19:00 на кіностудії FILM.UA, вул. Н.Закревського, 22, 2-й вхід, відбудеться майстер-клас «Пітчинг. Техніки успішного пітчингу проекту. Основні майданчики пітчингу в Європі та СНД».

Пітчинг (від англ. «Pitch» - виставляти на продаж) - презентація кінопроекту з метою знаходження інвесторів, готових фінансувати цей проект. 

Участь у майстер-класі безкоштовна. Попередня реєстрація обов'язкова.

В рамках майстер-класу будуть розкриті такі питання:

 - Які бувають види пітчингів? Які цілі пітчингу? 

- Основні майданчики для пітчингів кінопроектів та їх особливості. 

- Де найбільше шансів для українських авторів і продюсерів?

 - Як правильно брати участь в пітчингу: на що звертають увагу продюсери, яку інформацію варто повідомляти і які матеріали має сенс презентувати?

 - Які бувають техніки пітчингу? Яка необхідна додаткова підготовка?

Експерти майстер-класу – Вікторія Ярмощук та Анна Качко.

**
Вікторія Ярмощук

З листопада 2010 року - до сьогодні - директор компанії «Медіа Ресурси Менеджмент». 

Діяльність Вікторії пов'язана з медіаконсалтингом в найширшому розумінні цього слова. Під її керівництвом або за її участю проходять найбільші та найважливіші медіа події в Україні.

Вікторія багато років успішно керує єдиною в Україні консалтинговою компанією в галузі медіа та ентертейнменту «Медіа Ресурси Менеджмент» («МРМ»). Клієнтами компанії є міжнародні виробники та дистрибутори контенту, серед яких Zodiak Rights, ITV Studios Global Entertainment, Warner Bros., BBC Worldwide, Global Agency, ALL3MEDIA, Televisa Internacional, Endemol Group, FILM.UA, Star Media, WeiTMedia, телеканали - СТБ, «Інтер», «1+1», «Україна», «СТС», «ТНТ», «НТВ» та інші.

Серед її досягнень успішний запуск галузевих інформаційно-аналітичних періодичних видань Media Business Reports, Content Report, CIS Content Report, а також випуск спеціалізованої літератури (в 2014 році випущена книга Стіва Каплана «Приховані інструменти комедії. Бути смішним - серйозний бізнес», в 2012-м - «Словник медіатермінів»). Під керівництвом Вікторії запущена лінійка галузевих семінарів для професіоналів телебачення і кіно, а також проведені численні закриті тренінги та семінари для клієнтів компанії «МРМ», серед яких найбільші медіагрупи України. Саме компанія «МРМ» є ініціатором та організатором медіафоруму KIEV MEDIA WEEK, (масштабний захід у сфері телебачення, кіно і new media, що об'єднує в собі галузеві конференції та міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market). Щорічно в роботі KIEV MEDIA WEEK беруть участь понад 1000 делегатів із понад 30 країн світу. Вікторія є доповідачем і модератором численних галузевих заходів, регулярним учасником ключових міжнародних ринків і конференцій, зокрема це міжнародні ринки контенту MIPCOM і MIPTV (Канни, Франція), DISCOP (Туреччина) та багато інших. 

Член Міжнародної академії телевізійних мистецтв і наук (International Academy of Television Arts & Sciences; організатор півфіналу суддівства Міжнародної телевізійної премії International Emmy Awards 2012 в Києві.

**
Анна Качко, продюсер (Skype конференція)

 Народилася в Москві, навчалася в середній школі в Дюссельдорфі в Німеччині. Закінчила факультет телебачення і кіно університету Сорбонна в Парижі (ParisIV, LaSorbonne), школу мистецтв при музеї Лувр (EcoleDuLouvre), продюсерську школу Нью-Йоркської Академії кіно (NYFA) і продюсерську програму EAVE (EuropeanAudiovisualEntrepreneurs). 
Заснувала в 2007р. кінокомпанію Тандем Продакшн в Москві і в 2014р. Tandem Production Germany в Німеччині. 

Анна - представник європейської продюсерської програми EAVE в Росії, ініціатор продюсерських курсів EAVE Moscow і B'EST для продюсерів з Європи, Росії та СНД. Анна Качко є засновником і директором Spotlight: New Kazakh Cinema (Казахстанського ринку кінопроектів), міжнародної бізнес майданчики в рамках кінофестивалю Євразія в Казахстані. Також Анна виступила одним з організаторів щорічного кіно форуму Moscow Business Square врамках Московського Міжнародного Кіно Фестивалю і є членом відбіркової комісії фестивалю «Кіно. Фільми з Росії і не тільки »в Швейцарії. Володар Срібного Ведмедя кінофестивалю «Берлінале» за фільм «Уроки Гармонії» і більше 30 міжнародних нагород.

Вибрана фільмографія: 

«Перебудова» (2008), виробництво Росія-США, режисер Слава Цукерман;  «Гарячі новини» (2009), Росія-Швеція, режисер Андерс Банку, учасник численнихкінофестивалів, у тому числі Трайбека в Нью-Йорку;  «Байконур» (2011), Німеччина-Казахстан-Росія, режисер Вайт Хельмер; «Мин Бала» (2011), Казахстан, реж. Акан Сатаєв, лідер прокату в Казахстані; «Уроки Гармонії» (2012), Казахстан-Німеччина-Франція, режисерський дебют Еміра Байгазіна,приз Срібний Ведмідь основного конкурсу міжнародного кінофестваля «Берлінале» 2013, головніпризи більше 20 міжнародних кінофестивалів, включаючи Tribeca КФ, Basel КФ, Trencin КФ,Tomorrow КФ в Москві , Kino FF (Женева), Варшавський МКФ, Ghent КФ, Seattle КФ, Sakhalin КФ, Sao-Paolo, Asian Pacific Screen Awards та ін.; 
«Москва ніколи не спить» (2014), Росія-Ірландія, режисер Джонні О'Рейлі; 
«Kalo Pothi» (2014), режисер з Катманду Мін Бахадур Бхам.

**

Додаткова інформація за телефоном +38 044 459 46 10 або [email protected]

Подробиці: www.faculty.film.ua

Коментарі