втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

26 вересня у Києві відбудеться показ найкращої світової соціальної відеореклами від Molodiya festival’і.

Фестиваль вже неодноразовано показував найкращі українські роботи, тепер пропонується переглянути ролики із США, Греції, Норвегії, Англії, Чехії та інших європейських країн.

Також до уваги – приймаються роботи на цьогорічний Molodiya festival. Грошові винагороди та призи від партнерів фестивалю чекають на переможців.

Призовий фонд:  8 000 грн. - перше місце; 4 000 грн. - друге місце; 2 000 грн. - третє місце. В рамках Molodiya festival’ю спільно з журналом "National Geographic Україна" оголошується також конкурс на кращу еко-рекламу. 

Molodiya festivalце щорічний фестиваль, де молоді кінематографісти висловлюють свою громадянську позицію, озвучують свої ідеї щодо вирішення певних соціальних проблем мовою кіно.

Мета фестивалю: з одного боку – підтримати молодих кінотворців, з іншого – привернути увагу громадськості до українських та загальнолюдських соціальних проблем. У пріоритетах Molodiya festival конструктив, свіжі ідеї, ориґінальне художнє втілення, гумор та здорова іронія.

Місце проведення: м. Київ, ВДНГ, 4-й павільйон
Початок о 20:30
Вхід вільний

Коментарі