втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

12 вересня о 18:30 на фестивалі ГОГОЛЬFEST відбудеться показ фіналістів та переможців фестивалю соціальної відеореклами Molodiya festival.

Molodiya festival – це щорічний фестиваль, де молоді кінематографісти висловлюють свою громадянську позицію, озвучують свої ідеї щодо вирішення певних соціальних проблем мовою кіно.

 Мета фестивалю: з одного боку – підтримати молодих кінотворців, з іншого – привернути увагу громадськості до українських та загальнолюдських соціальних проблем.

В пріоритетах «Molodiya festival» конструктив, гумор та здорова іронія, свіжі ідеї та оригінальне художнє втілення.

Роботи фіналістів і переможців вже були представлені на кількох українських телеканалах і неодноразово презентувались на різних культурних заходах в рамках мандрівного фестивалю в багатьох регіонах України. Molodiya festival вже відвідала Крим, Івано-Франківськ, Чернігів, Ямпіль, Черкаси, Луцьк, Житомир, Кіровоград, Острог, Кривий Ріг, Херсон.

Місце проведення: м. Київ, ст. метро «Видубичі», вул. Інженерна, 7В. Майданчик «Кінотеатр». Початок о 18:30.

https://www.facebook.com/MolodiyaFestival

http://www.molodiya.com.ua/

Коментарі