втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Президент Володимир Зеленський вважає, що прокат українського кіна має бути в багатьох країнах світу.

Для цього потрібно збирати нові історії в інших державах і так створювати нові бренди, зазначив голова держави під час конференції керівників закордонних дипломатичних установ України «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави» у селі Гута на Прикарпатті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Прокат кіно має бути в багатьох країнах світу. Але прокат буде тоді, коли держави будуть зацікавлені, коли є спільні історії, спільні герої”, - сказав Зеленський.

Він закликав послів збирати такі історії та створювати українські бренди й фільми на їх основі.

За його словами, кіно знімати довго, але якщо виставити правильні пріоритети, то за два-три роки можуть бути результати.

Головне завдання - щоб в усіх цих історіях українці перемагали, пожартував Президент.

Як повідомлялося, 21-22 грудня у президентській резиденції «Синьогора» в с. Гута на Івано-Франківщині відбувається конференція українських послів в іноземних державах «Дипломатія 30. Стратегія сильної держави».

Укрінформ

Коментарі