втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

До Резиденції Каннського кінофестивалю відібрали українського режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука з проектом «ПАМФІР».

Проект дебютного повнометражного художнього фільму “ПАМФІР” режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука відібрали до Cinéfondation Residence Каннського міжнародного кінофестивалю. https://www.cinefondation.com/en/residence/session

CinéfondationResidence – програма Каннського міжнародного кінофестивалю, заснована у 2000 році. В рамках цієї програми двічі на рік відбирають шість талановитих кінорежисерів з усього світу та приймають їх у Парижі протягом 4,5 місяців щоб допомогти їм у процесі роботи над першим чи другим повнометражним фільмом.


При відборі кандидатів враховується якість їхніх попередніх робіт та потенціал художнього фільму, що знаходиться у розробці. Нагадаємо, короткометражний фільм “Штангіст” режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука отримав чотири Ґран-прі міжнародних кінофестивалів та кваліфікацію на премію Оскар.

Резиденція провадить потужну промоцією відібраних учасників – створює буклет проектів та організовує їх презентацію в межах таких основних кіноринків, як Cinemart Роттердамського міжнародного кінофестивалю, Open Doors міжнародного кінофестивалю у Локарно та інших. Окрім того, передбачаються особисті зустрічі учасників із впливовими організаціями, як-от ACE, LeCECI, JerusalemFilmLab.

Під час завершального етапу резиденції, відібрані проекти презентуватимуть у павільйоні французького кінофонду CNC в рамках проведення Каннського міжнародного кінофестивалю.

Після завершення резиденції, учасники підпишуть  договір про першочергове право експертів Каннського міжнародного кінофестивалю побачити завершений фільм та прийняти рішення щодо його прем’єри у рамках однієї з програм кінофестивалю.

Дебютний повнометражний ігровий фільм режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука «ПАМФІР» – це історія чоловіка, який хоче бути хорошим сім’янином, але доля дає йому випробування, де він звертає з чесного шляху заради своєї сім’ї.

Сценарій фільму був розроблений у двох найвпливовіших сценарних майстернях -TorinoFilmLab (Script&Pitch) 2016 та MIDPOINT Intensive 2017. Девелопмент проекту здійснювався за підтримки Українського Культурного Фонду.

«ПАМФІР» ще на етапі сценарію був представлений на пітчингу проектів у рамках Film Industry Office 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю, Boat meeting Міжнародного кінофестивалю Молодість та отримав підтримку Благодійного фонду Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього».

Над виробництвом фільму «Памфір» працює команда студії BOSONFILM, продюсер Олександра Костіна.

 Офіційна сторінка фільму: http://pamfirfilm.com

https://www.facebook.com/pamfirfilm/

Коментарі