втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Копродукційний форум When East Meets West (WEMW) щорічно проводиться у рамках Міжнародного кінофестивалю у Трієсті (Італія) і збирає більше 450 кінопрофесіоналів з більш ніж 35 країн Центральної та Східної Європи, країн Бенілюксу, Північної і Латинської Америки.

Україна стала однією з «країн у фокусі» цьогорічного форуму, який пройде з 20 до 22 січня.

До участі у форумі відібрано український кінопроект «Кого ти більше любиш?», що для Тоні Ноябрьової стане другим повнометражним ігровим фільмом. Стрічку продюсують Наталія Лібет та Віталій Шереметьєв (компанія «Ессе Продакшн Хауз»). Зйомки фільму заплановані на літо та осінь 2020-го року, а прем’єра – на 2021-ий рік. Всього до участі в 9-му форумі WEMW відібрано 22 проекти з 14 країн.

Крім того, Асоціація кіноіндустрії України за підтримки Державного агентства України з питань кіно забезпечили участь у форумі 10-ом українським кінопрофесіоналам. Українська делегація матиме доступ до всіх програм та зустрічей фестивалю. Програма форуму включатиме пітчинг проектів, особисті зустрічі, панелі, тематичні дослідження, роботу у сфері документальних фільмів та семінари для проектів на стадії монтажу. Окрема увага буде присвячена особливостям співпраці з Україною.

WEMW організовує аудіовізуальний фонд Фріулі-Венеція-Джулія у співпраці з Eurimages, за підтримки Креативної Європи та Міністерства культури Італії.

Держкіно

Коментарі