втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Сформовано оновлений склад Наглядової ради Української кіноакадемії та новий склад Правління Української кіноакадемії. 

Онлайн-голосування за кандидатів проходило на сайті Української кіноакадемії з 5-го до 19-го жовтня. Кіноакадеміки обирали 12 членів Правління та 2 змінних членів Наглядової Ради. Від кандидатів на членство в Правління Української кіноакадемії з 19-го вересня до 1-го жовтня надійшло 35 заявок, а на членство в Наглядовій раді - 7.

За результатами голосування за кандидатів на членство в Наглядовій раді Української кіноакадемії найбільшу кількість голосів набрали Васянович Валентин Миколайович та Тримбач Сергій Васильович.

Також було відібрано 12 членів Правління Української кіноакадемії і ще три кандидатури висунуто Наглядовою радою. До нового складу Правління Української кіноакадемії увійшли:

Борденюк Сергій Григорович 
Войтенко Володимир Миколайович
Горделадзе Людмила Борисівна 
Дядюра Іванна Анатоліївна
Іванов Денис Віталійович 
Іллєнко Михайло Герасимович
Лавренюк Сергій Віталійович
Мінзянов Юрій Аглямзянович 
Олесов Єгор Олексійович
Різоль Андрій Володимирович
Ряшин Влад Віталійович
Савиченко Ігор Олександрович
Сеітаблаєв Ахтем Шевкетович 
Сочивець Валерія Юріївна
Степанська Марина Григорівна

В листопаді відбудеться зібрання Правління, під час якого буде обрано Голову та схвалено Регламент III Національної Кінопремії.

Члени Правління та Наглядової ради обираються 1 раз на 2 роки шляхом онлайн-голосування на сайті Української кіноакадемії. Прозорість голосування забезпечують аудитори Kreston GCG.

Українська кіноакадемія

Коментарі