втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Розпочався набір на курс лекцій Terrarium. Це авторський курс від режисера, сценариста та засновника сценарної платформи Terrarium Дмитра Сухолиткого-Собчука.

Лекції  розроблено на основі методик, напрацьованих сценарною платформою Terrarium протягом трьох років. Результатами першої програми Terrarium. Резиденція стали сценарії до фільмів "Кіборги" Наталі Ворожбит, "Стрімголов" Марини Степанської, "Штангіст" Дмитра Сухолиткого-Собчука. А Тераріум. Сценарний воркшоп пройшли сценарії Ярослава Яріша "Екс", Тараса Томенка та Любові Якимчук "Будинок Слово".

МЕТА КУРСУ:
- допомогти вам створити готовий сценарій фільму;
- пояснити що робити з написаним сценарієм далі – як і кому пітчингувати, як готувати заявки, шукати можливості копродукції тощо. 

ПРОЦЕС:
- лекції та практичні заняття від автора курсу, робота у групі;
- автор курсу поділиться досвідом та методами роботи над сценаріями, які отримав у міжнародних сценарних лабораторіях;
- домашні завдання (+ література та фільми);
- майстер-класи запрошених співлекторів - Марини Степанської, Євгена Стасіневича, Ірми Вітовської-Ванци, Лук’яна Галкіна та Антона Проненка.

ФІНАЛ курсу буде проведено за методикою проекту Тераріум. Сценарні читання. Це читка сценаріїв професійними акторами з режисером. Мета  - "оживити" сценарій та отримати максимально чесний зворотній зв'язок від учасників, акторів, режисера та запрошених представників кіноспільноти.

**

ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ - 3 місяці. Заняття 2 рази на тиждень.

ПОЧАТОК: 2 ЖОВТНЯ, 19:00 | КІНОТЕАТР ЖОВТЕНЬ

Деталі та реєстрація на http://www.terrarium.com.ua

Коментарі