втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 29 на 30 липня на телеканалі «1+1» о 00:20 дивіться авторську програму Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно»  – 9 випуск 20 сезону. 

У випуску подається традиційна інформація про кінотеатральні новинки. Зокрема, про фантазійний фільм для всієї родини «Кристофер Робін» із Юеном Макґреґором, біографічну кримінальну драму «Кодекс Ґотті» з Джоном Траволтою, а також про невмирущу кінотему про зомбі, яка продовжується в канадському фільмі жахів “Голодні Z”.

Особлива увага надається перебігові та лавреатам 9 Одеського міжнародного кінофестивалю, що закінчив свою роботу тиждень тому.

В Арґументі-Кіно про Арнольда Шварценеґера, Люї де Фюнеса й Жана Рено

Далі в програмі – телеесеї про Жана Рено, зіркового французького актора іспанського походження, про гіганта французької та світової комедії актора Люї де Фюнеса, про австрійсько-американського актора, політика й культуриста Арнольда Шварценеґера, англійського режисера та продюсера Сема Мендеса, незалежного американського режисероа, актора й сценариста Кевіна Сміта, а також про американську акторку, сценаристку й режисерку Ґрету Ґервіґ.

Арґумент-Кіно

Коментарі