втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму «Арґумент-Кіно» – 12 випуск 19 сезону: йдеться про фільми-лавреати найпрестижніших фестивалів світу, що виходять в український прокат. А саме – це французька драма «120 ударів на хвилину» режисера Робена Кампійо, що здобула Ґран-прі Канна, та угорська стрічка «Тіло і душа» (реж. Ільдіко Еньєді), яка стала фаворитом Берлінале. 

Також у програмі розгорнута інформація про інші кінотеатральні прем’єри. Зокрема, про детективний фільм за романом Аґати Кристі «Кривий будиночок» (реж. Жіль Паке-Бренер) і американський комедійний горор «Щасливий день смерти» (реж. Кристофер Лендон).

 

А ще – портрет режисера і продюсера Ридлі Скота – англійського лицаря та голівудського ґуру, без якого важко уявити сучасне популярне кіно і телебачення. Насамкінець у програмі телеесеї про співачку та акторку Тіну Тернер, cтаршого учасника творчого тандему американських кінематографістів братів Коенів – Джоела Коена та про одну з найкращих американських комедій “Тутсі” (реж. Сидні Полак), що вже 35 років на екранах.

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі