втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

4-й фестиваль сценарної майстерності «Кіноскрипт–2017» розпочинає прийом заявок на конкурс.

Конкурсна програма фестивалю складається з двох номінацій: «Короткометражні сценарії ігрового кіно» та «Повнометражні сценарії ігрового кіно».

Кожен учасник може відправити один кіносценарій у кожну номінацію безкоштовно.

Всі наступні кіносценарії (у тому числі написані у співавторстві) можуть бути подані на конкурс на платній основі. Вартість подачі кожного наступного сценарію коштує 100 грн.

Подати заявку на розгляд журі можна до 1 листопада 2017 року.

Для цього необхідно заповнити анкету (доступна за посиланням>>>) та надіслати оригінальний сценарій, синопсис та логлайн на електронну адресу оргкомітету [email protected].

Умови участі у конкурсі тут>>>.

Кращі сценарії, які увійдуть до короткого списку за підсумками оцінок журі, потраплять до «Каталогу синопсисів» для подальшого просування цих сценаріїв серед кінокомпаній, продюсерів та режисерів, які шукають нові історії для екранізацій.

Після конкурсу можна буде замовити професійний feedback твору від членів журі та експертів кіногалузі.

Оголошення переможців відбудеться у грудні 2017 року у Києві.

Окрім конкурсу в рамках фестивалю «Кіноскрипт–2017» запланована творча програма, що складається із серії майстер-класів з теорії кінодрами, аналізу і обговорення відомих сценаріїв, розробки спільної історії, написання сценаріїв тощо.

НСКУ

Коментарі