втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі «Арґумент-Кіно» 30 випуск 18 сезону у розмові Володимира Войтенка з акторкою Риммою Зюбіною йдеться про її кінотворчість і про драму «Гніздо горлиці» реж. Тараса Ткаченка, що вдостоєна шести премій Української кіноакадемії «Золота Дзиґа».

Сама Римма Зюбіна нагороджена «Золотою Дзиґою» за найкраще виконання головної жіночої ролі. Про премію Української кіноакадемії, котра вручалася цьогоріч уперше, більше – у спеціальному сюжеті.

Традиційно у програмі – розгорнута інформація про кінотеатральні новинки. Зокрема, про американсько-іспанський фільм «Обітниця», сюжет якого торкається трагедії геноциду вірмен у ХХ столітті. Також про фантастичну комедію «Моя дівчина – монстр» із Ен Гетевей у головній ролі, фантастичний міжгалактичний бойовик «Вартові галактики 2», британську кримінальну комедію «Перестрілка», американсько-китайську анімацію для родинного перегляду «Рок Доґ», а ще про новий фільм популярного французького письменника й режисера Фредеріка Беґбедера «Ідеаль».


Насамкінець – телеесеї про французького режисера й сценариста Жака Одіяра та про класичний вестерн Фреда Цинемана «Рівно опівдні».

АРҐУМЕНТ-КІНО 

Коментарі