втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму Володимира Войтенка Арґумент-Кіно – сезон 18, випуск 25 – ідеться про українського режисера та кінооператора Олексія Мішуріна, режисера фільму «Королева бензоколонки» (1963), якого називали королем української комедії. 

У цьому випуску програми – розгорнута інформація про кінотеатральні новинки, зокрема, про ірано-французький драматичний трилер «Комівояжер» реж. Асґара Фаргаді, який цьогоріч вдостоєний «Оскара» в категорії «Найкращий іншомовний фільм». А ще – про американський фантастичний бойовик «Привид у броні», французьку комедію «Ніч у Парижі» та анімацію для всієї родини «Смурфики: Загублене містечко», а також – про CineFIESTA - XV тиждень іспанського кіно.

Насамкінець – телеесеї про американського актора й режисера Ворена Біті, до його 80-ліття, про класичний мюзикл «Співаючи під дощем» та ліричну комедію Вуді Алена «Ені Гол», яка 40 років на екранах.

В арґументі-Кіно - телеесей про американського актора й режисера Ворена Біті

**

«Арґумент-Кіно» продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі ролик «Кіно наодинці», реж. Юрій Юдін.

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі