втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 5 на 6 березня о 01:20 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові Володимира Войтенка з режисером Романом Бондарчуком ітиметься про його документальну стрічку «Українські шерифи», яка претендувала від України на «Оскара», та про ігровий дебютний повнометражний фільм «Вулкан».

Також у програмі – розповідь про результати цьогорічних оскарівських перегонів, про кіноконтексти шестиразового оскарівського лавреата, фільм реж. Демієна Шазела «Ла-Ла Ленд».


В "Арґументі-Кіно" телеесей про Володимира Дахна

І традиційно – розгорнута інформація про кінотеатральні новинки: американську драму «Джекі» з Наталі Портмен, німецьку комедійну драму «Тоні Ердман», американський фентезійний пригодницький «Конґ: Острів черепа», данську драму «Війна» й американський горор «Байбаймен».

А ще – телеесеї про автора культових козацьких анімаційних пригод, режисера Володимира Дахна, й також культову кримінальну комедію братів Коенів «Виховання Аризони», що вже 30 років на екранх.

**

Роман Бондарчук в "Арґументі-Кіно"


Роман Бондарчук народився 1982 року в Херсоні. Закінчив режисерський факультет Університету Карпенка-Карого. Cтворив низку короткометражних ігрових і документальних фільмів, а також музичних кліпів. Режисер повнометражної документальної картини «Українські шерифи», що має низку престижних фестивальних нагород і висувалася від України на здобуття «Оскара» в категорії «Найкращий іншомовний фільм». Нині завершує роботу над своєю першою ігровою повнометражною стрічкою «Вулкан». Є арт-директором Міжнародного фестивалю документального кіна Docudays UA.

**

"Арґумент-Кіно" продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі ролик «KINOBOT 3000», реж. Юлія Малікова. 

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі