втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі «Арґумент-Кіно», 17 випуск 18 сезону: ідеться про документальну стрічку вродженого у Львові російського режисера Віталія Манського «Рідні» (Україна – ФРН – Латвія – Естонія), що присвячена сучасній російсько-українській війні і демонструватиметься в кінотеатрах.

У програмі подається огляд інших кінотеатральних новинок, зокрема, це китайсько-американське фентезі «Велика стіна» реж. Чжана Імоу, американська науково-фантастична мелодрама британського реж. Пітера Челсома «Космос між нами», американський горор “Дзвінки” реж. Ф. Хав’єар Ґутьєреса, а також американська спортивна драма «За кров до перемоги» реж. Бена Янґера.


В Арґументі-Кіно про американський горор “Дзвінки” 

Окрім того, в «Арґументу-Кіно» – телеесеї про постановника культового українського фліьму «Пропала грамота» Бориса Івченка, німецько-американського класика режисури Ернста Любіча, британську акторку Ванесу Редґрейв, британського режисера-експериментатора Дерека Джармена та про класичну політичну сатиру геніального Стенлі Кубрика «Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу». 

У рубриці «Серіальний кіноефект» – про резонансний політичний телесеріал «Картковий будинок» із Кевіном Спейсі в головній ролі.

Починаючи з цього випуску, в "Арґументі-Кіно" демонструється соціальна реклама про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival. Найперший – кіноролик режисерки Аліни Горлової Cinema.

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі