втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі «Арґумент-Кіно», 16 випуск 18 сезону: розмова Володимира Войтенка з кінорежисером Олексієм Шапарєвим про кінопрокат спортивної драми «Правило бою».

У програмі також огляд інших кінотеатральних новинок, зокрема, це американська драма «Народження Нації» реж. Нейта Паркера, французько-канадська анімація «Балерина» реж. Еріка Самера й Еріка Варена та французька пригодницька комедія «Сімейне пограбування» реж. Паскаля Бурдьйо з Жаном Рено у головній ролі.

Окрім того, в «Арґументу-Кіно» – інформація про "Вечори французького кіна", телеесеї про засновника мистецького кінематографа Дейвіда Ворка Ґрифіта («Народження нації», «Нетерпимість»), акторку Пайпер Лорі («Кері», «Вона написала вбивство», «Твін Пікс») та короля коміксів, художника й режисера Френка Мілера («Місто гріхів», «300 спартанців», «Темний лицар»), а також про класичний фільм Чарлі Чапліна «Вогні великого міста» (1931).

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі