втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму Арґумент-Кіно, 14 випуск 18 сезону. 

У розмові Володимира Войтенка з кінорежисером та актором Віктором Андрієнком ідеться про його дебютний повнометражний фільм для дитячої авдиторії «Іван Сила», сюжет якого спирається на біографію знаменитого українського борця й циркового артиста Івана Фірцака, котрого було визнано найсильнішою людиною планети 1928 року.

Також у програмі – огляд кінотеатральних новинок. Зокрема, це анімація для родинного перегляду «Ваяна», чорна комедія для дорослих «Поганий Санта» й українська політична сатира від «95 кварталу» – «Слуга народу 2».

Окрім того – телеесеї про кінорежисера Стівена Спілберґа, акторів Юрія Нікуліна й Кіфера Сазерленда та про знамениті фільми «Механічний апельсин» Стенлі Кубрика і «Взвод» Олівера Стоуна.

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі