втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Творче об'єднання Вавилон'13 продовжує виробництво ігрового міні-серіалу "Бліндаж". 

Комічні та драматичні серії побудовані на пригодах трьох бійців АТО, що трапляються з ними під час нескінченних бойових чергувань. Самі історії узяті з реального досвіду бійців добробатів та ЗСУ.

Для створення наступних новел Вавилон'13 звертається до безпосередніх участників АТО з проханням ділитися своїм яскравими історіями та пригодами, аби втілити їх життєвий досвід у серіалі та, в осяжній перспективі, у повнометражному фільмі.

Контактна адреса: [email protected].

Фейсбук-сторінка #Babylon'13: www.facebook.com/babylon13ua.

Подаємо другу серію "Бліндажу" – "Грін та гради", опубліковану 19 вересня 2016 року.

Ролі виконували: Станіслав Бжезінський, Ігор Гнєзділов, Дмитро Тубольцев.

Над фільмом працювали: Валерій Пузик, Володимир Тихий, Сергій Стеценко, Андрій Котляр, Володимир Любий, Марко Супрун, Денис Воронцов, Володимир Чорний, Володимир Голубков, Артем Федорець, Андрій Рогачов, Іван Банніков, Олена Гресь, Лариса Нанарова, Катерина Бокша, Євген Денесюк, Вадим Борода, Дарця Люба, Олексій Лагутін, Олександр Чепіга, Андрій Штерн, Криві Лупи (Костянтин Бушинський, Андрій Надольський).

#Babylon'13 дякує за допомогу у створенні серіалу Дмитру Поплавському, Дані Ковжуну, Артему Мостовому, Модесту Сахнову, Сергію Толокушкіну, Борису Гуменюку, Василю Оленчуку, Богдану Сенику та Збройним Силам України.

Перша серія "Бліндажу" "Кабанчики полетіли" 

Коментарі