втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Львівська кінокомісія за підтримки Львівської міської ради запрошує локальні та всеукраїнські знімальні команди до участі у Третьому конкурсі кінопроектів. 

Кінцевий термін подачі заявок – 14 червня 2016 року, 23:59.

Традицію фінансування кінопроектів (перший і другий конкурс) на регіональному рівні було започатковано у 2015 році мистецькою формацією Wiz-Art з метою пожвавлення розвитку локального кіновиробництва.

До участі в конкурсі приймаються проекти ігрових, документальних, експериментальних та анімаційних робіт хронометражем до 20 хвилин.

Обов’язкові умови – зйомки повинні відбуватися на території Львова чи прилеглих територій з чітким позиціонуванням географії та із частковим (не менше 50%) або повним залученням місцевих кінопрофесіоналів.

Перевага надаватиметься розробленим проектам, що потребують дофінансування і мають сформовану команду. Учасники повинні довести актуальність і доцільність свого проекту, презентувати обґрунтований фінансовий план і приклад відзнятого матеріалу. 

Мова фільмів та аплікаційних заявок – українська (крім сюжетів, які вимагають інших мов). Будь-які винятки, крім географічного, розглядаються у персональному порядку.

Конкурс відбуватиметься у 3 етапи: 

1. Подача документів, синопсисів, сценаріїв та напрацювань по проекту (до 14 червня 2016).

Пакет необхідних документів:

  • заповнена аплікаційна форма;
  • сценарій фільму (українською мовою);
  • інші матеріали, які на вашу думку допоможуть краще зрозуміти ваш проект.

Усі матеріали необхідно подати до 14 червня, 23:59 на пошту [email protected] з поміткою у темі листа «Конкурс кінопроектів 2016».

2. Публічне представлення проектів та оцінка експертної комісії (17 червня 2016 року).

3. Оголошення переможців та фінансування (до 20 червня 2016 року).

4. Виробництво та представлення фільмів (до 30 грудня 2016 року).

Переможців визначатиме незалежна конкурсна комісія.

Переможці отримають повне чи часткове фінансування, а також консультаційну та промоційну підтримку команди Львівської кінокомісії. Сума фінансування щодо кожного проекту буде визначатись окремо та складатиме не більше 50 тис. грн на один фільм.

Додаткова інформація [email protected] або за телефоном +380934378642.

Коментарі