втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

StarLightMedia розшукує талановитих сценаристів детективного жанру, інформує «Талант-live». Подаємо текст повідомлення. 

Колеги, чи є серед Вас ті, які мріють працювати в детективному жанрі або вже працюють в ньому, але прагнуть вийти на новий рівень? Ми готові запропонувати Вам цікавий проект з написання сценарію з попереднім навчанням.

За підсумками відбіркового туру і навчання, до 10 сценаристів складуть авторську групу детективних серіалів і кримінальних драм, що розробляються для каналів StarLightMedia.

Якщо Ви вірите, що здатні придумати нового Шерлока Голмса, створити свій CSI або Декстера, скачайте тестове завдання тут, заповніть та надішліть його нам на пошту [email protected] c позначкою в темі листа «Сценарист детективів» до 15 березня включно.

Що ми хочемо роздивитися в майбутньому колезі:

  • здатність до створення сценаріїв хоча б на початковому рівні,
  • творче мислення, розвинена фантазія і вміння висловлювати все це в текстовому описі,
  • бажання працювати в детективному жанрі,
  • вміння працювати в творчій команді.

Період навчання: березень, 2016 рік.

Тривалість: 2 тижні.

Кількість бюджетних місць в групі: 8-10.

Розподіл на безкоштовне і платне навчання буде проводитися за підсумками тестового завдання.

Вартість навчання – 3000 гривень.

Це не тільки унікальна можливість створювати серіали нового формату для України, але і можливість навчатися у гуру детективного жанру. Навчання будуть вести Джеймс Крамер і Михайло Шульман.

Джеймс Крамер – продюсер, шеф-редактор, автор сценарію і режисер. Більше 20 років працював на американському телебаченні в прайм-таймі і більше 10 років на міжнародних ринках. Колишній віце-президент Sony Pictures Television в Росії, консультував створення і виробництво десятків адаптацій і оригінальних проектів в Україні, Росії, Туреччині, Колумбії, Єгипті, Італії, Сербії, на Філіппінах і в інших країнах.

Михайло Шульман – автор сценарію пілотних серій і шеф-редактор проекту «Слід» протягом перших 100 серій. «Слід» – це найдовший поліцейський серіал за всю історію російського телебачення. Почавшись у 2006 році і нараховуючи до теперішнього часу більше 1800 серій, він все ще виробляється. «Слід» проданий в усі країни СНД і на інші російськомовні ринки.

Також автор сценарію серіалу «Батьківщина», що пройшов на телеканалі «Росія» з рекордними рейтингами за останні п’ять років для серіалу в прайм-таймі.

Нещодавно переїхав до Лос-Анджелесу і почав міжнародну кар’єру в компанії Who Knew Entertainment.

Ми вже почали виводити медіаринок України на новий рівень. Настав час створювати нові вітчизняні серіали найвищої якості. Не прогав можливість стати частиною команди StarLightMedia! Саме ти будеш задавати моду в детективному жанрі, твої кримінальні драми будуть тримати в напрузі мільйони телеглядачів.

Офіційна інформація

Коментарі