втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

На історію фільму «Паперове серце» в рамках проекту «Дивись українське – твори своє майбутнє!» звернули увагу багато моїх колег.

Я сам та більшість з нас знімають щодень великі повнометражні художні та документальні фільми, ми звикли до великих екранів, часто складних історій та тривалих хронометражів. І в мене особисто тьохнуло серце до сценарію Ольги Калуги «Паперове серце» - до малесенької історії без слів, про героя, якого ми не знаємо, але який з великим серцем. 

Переживаю як першокласник, як мені вдасться «фільм надзвичайно великого сантиметру» у 3 хвилини. Але ці відповідальність та переживання не менші ніж при створенні повного метру. Знаю, що такі переживання та сподівання поділяють більшість моїх колег, що залучені до проекту «Дивись українське!». Будь-яка добра справа має бути віддяченою. Хто знає, можливо після виходу цього фільму на екрани кінотеатрів ми побачимо паперові серця по всій країні.

Дивись українське

Коментарі