втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

7 грудня у приміщенні кінотеатру «Україна» відбулась Творча консультація «Робимо «СВОЄ КІНО» для зацікавлених взяти участь у конкурсі Сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО».

В рамках зустрічі, відомий український кінорежисер Михайло Іллєнко та кінокритик і керівник проекту «Сценарна Майстерня» Володимир Войтенко, спираючись на свій професійний досвід, представили свої рекомендації у роботі над сценаріями до майбутніх фільмів. Розкрили теми конкурсу, пояснити головну місію проекту в цілому та надати консультаційну допомогу у написанні сценаріїв до 3-х хвилинних фільмів. 

Нагадаємо, що Конкурс сценаріїв та сценарних ідей «СВОЄ КІНО» шукає сценарні заявки до короткометражних фільмів де головним героєм є ініціативна і відповідальна людина, яка своїми діями втілює зміни, наближає краще майбутнє, надихає інших. Проект реалізується в рамках комунікаційного проекту «Дивись українське - твори своє майбутнє!»

Організатори конкурсу «СВОЄ КІНО» запрошують до участі та пропонують розкривати свій талант не лише професійних сценаристів. Участь у конкурсі може взяти кожен охочий, запропонувавши на розсуд журі конкурсу своє бачення щасливого майбутнього через вигадані та справжні історії до сюжетів фільмів. Наголошуємо, що конкурс не має жодних обмежень у жанровому виконанні, головні умови - це ориґінальність та відповідність конкурсним темам. 

**

Посилання на фільми які транслювалися в рамках проведення Консультації в якості референсів, як можна реалізувати свої ідеї у короткометражний фільм: 

Деталі проекту та умови участі в Конкурсі на сайті www.kinoua.org

Коментарі