втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Кінофестиваль «КіноЛев» та канал ТВі оголошують конкурс літературного сценарію короткометражного фільму на тему "Кіно і Медія".

Лейтмотивом сценарію мусить бути вплив мас-медій на життя суспільства, їх роль у формуванні певних стереотипів та їх подолання. Журі конкурсу складається із авторитетних у різних середовищах діячів культури і медійного простору України. Його персональний склад буде оголошено на сайті Фестивалю.

Для участі у конкурсі слід до 01.03.2012 року надіслати сценарій, обсягом до 15 000 символів, українською або російському мовами, на електронну адресу Фестивалю із зазначеною темою листа "Конкурс сценаріїв". Тривалість стрічки – до 10 хвилин. Без жанрових обмежень.

Членами журі погодилися стати відомі кіномитці, журналісти, письменники, драматурги з України, Чехії, США. Сценарії-переможці будуть відзначені нагородами. Ведуться перемовини про можливість зйомок фільму за сценарієм, що отримає гран-прі конкурсу.

Контакти:
Фестиваль незалежного кіно КіноЛев,
mail. [email protected] ( в темі листа вказати «Конкурс сценаріїв»)
тел. +38 (032) 254 61 55
www.idem.org.ua

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: