втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Фонд Ріната Ахметова з 1 грудня 2011 року розпочинає прийом заявок на одержання ґрантів на виробництво малобюджетних фільмів і розвиток освітніх програм у галузі кіно.

Головний критерій оцінки проєктів, що претендують на одержання ґрантів – наявність інноваційної складової. Організації зможуть отримати від Фонду 160 тис. гривень, індивідуальні автори – 80 тис.

Ґранти видаватимуться в рамках програми і3 (ідея-імпульс-інновація), що запущена у вересні 2010. Раніше учасниками програми могли стати тільки автори проєктів у галузі літератури, театру, візуального мистецтва та музейництва.

Програма і3 надаватиме ґранти не лише на кіновиробництво і освіту, а й на професійні подорожі за кордон для спеціалістів у галузі кіно. Наприклад, для презентації свого кінопроєкту або знайомства з міжнародним кінопроцесом.

Докладна інформація – на сайті http://i3grants.org/

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: