втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

145грн. замість 290грн. https://mediabook.com.ua/prykhovani-instrumenty-komedii
**
До 5 квітня діє знижка на всі книги серї Mediabook, тож поспішайте поки книги є в наявності. Зробіть крутий і корисний подарунок собі, друзям, колегам. А може і всім разом :)
Книга «Приховані інструменти комедії» призначена для всіх, хто цікавиться комедійним жанром, зокрема для сценаристів, акторів, режисерів і продюсерів, та відкриває унікальні секрети і прийоми створення комедії.
**
Стів Каплан детально досліджує й аналізує сцени з популярних фільмів і телесеріалів, розкриваючи суть того, коли комедія «працює», коли – «не працює» і чому це відбувається. Натомість як інші книги надають рекомендації й поради про те, як «писати смішно», цей, так би мовити, посібник дає змогу чітко зрозуміти механіку і мистецтво комедії, а також перевірені, практичні інструменти, які допоможуть авторам перевтілити це усвідомлення в успішні, комерційні сценарії.

Книга є результатом багаторічної викладацької діяльності Стіва Каплана і являє собою розширену версію його навчального курсу, написана прозовою, легкою для сприйняття мовою, з властивим Каплану бездоганним гумором, з багатьма посиланнями і згадками про відомі фільми та серіали.

Автор книги «Приховані інструменти комедії» Стів Каплан протягом останніх 15 років вважається найбільш затребуваним експертом в царині розробки сценаріїв та виробництва комедійних проектів. Крім викладання в Каліфорнійському університеті в Лос-Анджелесі (UCLA), Нью-Йоркському університеті (NYU), Єльському університеті (Yale) і багатьох інших, Стів Каплан створив театр комедії HBO Workspace, програму для сценаристів HBO New Writers Program, а також став співзасновником і художнім директором театру «Панчлайн» на Мангеттені (Manhattan Punch Line Theatre). Консультує і проводить докторинг сценаріїв для таких компаній, як Dreamworks, Disney, HBO, Paramount, Touchstone та ін. Уже протягом десяти років Стів Каплан проводить свій дводенний семінар Comedy Intensive для сотень студентів і професіоналів у всьому світі (Лос-Анджелес, Нью-Йорк, Лондон, Сінгапур).

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: