втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

12 грудня 2016 року Міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86» оголосив про початок приймання фільмів для ІІ Національного конкурсу документального кіно «Пальма Півночі».

Перший публічний показ документальних фільмів, які змагалися за «Пальму Півночі», відбувся у травні 2016 року під час ІІІ міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86». Метою конкурсу є пошук нових імен в українському кіно і їх підтримка на шляху до української та міжнародної аудиторії.

Як і минулого разу, роботи фіналістів оцінюватиме міжнародне журі – знакові особистості сучасного документального кіно. Володар(ка) Ґран-прі отримає «Пальму Півночі» та грошову нагороду. Окремий приз чекає на переможця конкурсу глядацьких симпатій.

До участі у конкурсі запрошуються українські документальні фільми тривалістю до 45 хвилин, завершені у 2015–2017 роках. Конкурс відкритий до різних жанрів документального кіно, в тому числі документальної анімації, експериментальної документалістики, докуфікшну (комбінації документального та ігрового кіно). Жанровими орієнтирами можуть бути будь-які фільми з програми фестивалю 2014–2016 років, проте відповідність темам фестивалю «86» не обов’язкова.

Умовою участі в конкурсі є країна виробництва (Україна / АР Крим / копродукція) чи самоідентифікація авторки/-а (на основі українського громадянства, етнічної приналежності, місця проживання чи географічного походження). Перевага надаватиметься дебютам і фільмам, які раніше не демонструвалися.

Заповнити аплікаційну форму можна до 10 лютого 2017 року: https://docs.google.com/a/screenplay.com.ua/forms/d/e/1FAIpQLSe8NLM2zSAwZgGmpUlJ-LVTs5JaKnsZf4L1L9OFG88xE3gOkw/viewform

Офіційна інформація

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: