втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Успішно завершилася кампанія зі збирання коштів на підтримку проекту учасниці Сценарнох Майстерні Ірини Правило ( http://screenplay.com.ua/authors/?id=137 ) «Моє дитинство», ініційована на платформі Kickstarter.

За 60 днів – з 7 жовтня по 6 грудня 2015 року – організаторам кампанії вдалося зібрати шукану суму в 3 500 євро і навіть дещо перевершити її. За правилами Kickstarter кошти можна було отримати, лише досягнувши встановленої на початку кампанії мети. 44 особи профінансували проект, допомігши зібрати 3 550 євро.

Станом на 5 грудня на платформі Kickstarter було зібрано близько 2,6 тис. євро. Відтак протягом останнього дня організаторам вдалося зібрати ще близько 900 євро.

Зміст проекту Ірини Правило «Моє дитинство» полягає у зйомці трьох короткометражних ігрових фільмів на тему дитинства та їх об’єднання у повнометражний фільм. Сценарії до трьох робіт створені за мотивами оповідань письменників з України, Грузії та Італії.

Ігровий фільм «Мужицький ангел. Різдвяна Історія» – першу частина трилогії – було створено за мотивами оповідання українського письменника Степана Васильченка «Мужицький ангел».

Другою частиною трилогії стала картина «Кров», за мотивами однойменного оповідання грузинського письменника Нодара Думбадзе.

В жовтні 2014 року було відзнято 80% третьої частини проекту – фільму «Мій університет» за мотивами оповідання італійського письменника Ніно Палумбо. Стрічку знімали на плівку, в Тоскані, Італія. Дозйомки фільму плануються в Україні.

Більше інформації про проект і можливості його подальшої підтримки тут: http://www.pravyloproject.com/ua/

НСКУ

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: