втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

4 грудня 2015 року, о 19:25 на телеканалі «Культура» відбудеться показ програми Сергія Тримбача «Територія кіно». Гість програми – відомий філософ і кінознавець, дослідник історії світового кіно, професор Нью-Йоркського університету Михайло Ямпольський.

Повтор програми «Територія кіно» за участі Михайла Ямпольського відбудеться вночі з 4 на 5 грудня, о 00:25.

Михайло Ямпольський перебував у Києві впродовж 23-27 жовтня. Він був гостем Київської Бієнале-2015 і в рамках «Школи образу та доказу» прочитав дві лекції, присвячені простору в культурі. Перша була зосереджена на питаннях геополітики, друга фокусувалась на проблемах мистецтва.

Зустріч Cергія Тримбача з Михайлом Ямпольським і зйомка авторської програми «Територія кіно» відбулися в Будинку кіно. Спектр питань, заторкнутих у розмові автора програми і професора Ямпольського, – від початків кіно (з’ява «видимої людини») до причин появи «порнографічних мотивів» у творчості великих сучасних режисерів. Особливий інтерес викликає та частина бесіди, яку було віддано творчості Кіри Муратової.

http://www.ukrkino.com.ua/about/spilkanews/?id=3791

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: