втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Пану Юрію Шевчукові,
Директору Українського кіноклубу Колумбійського університету

Дорогий пане Юрію,

щиро вітаю Вас, членів кіноклубу та всіх шанувальників українського кіно в Нью-Йорку, Сполучених Штатах Америки з десятою річницею Українського кіноклубу. Народжений в Колумбійському університеті, Клуб поширив свою діяльність щодо популяризації нашого кіномистецтва на чимало інших регіонів США, Канади, інших країн. Ця робота є воістину неоціненною і прислужилась ствердженню іміджу не просто кіно, а й України як такої. Нині, в часи важкі для українського народу, ми особливо поціновуємо Ваші, пане Юрію, та всіх, хто допомагав чи сприяв Вам, зусилля.

Робота Кіноклубу приємно вражає своєю багатогранністю, багатовекторністю, орієнтованістю на те, аби презентувати наймодерніші, найяскравіші явища українського кіно. І члени Клубу, й чимала кількість інших глядачів познайомилися з творчістю українських кінематографістів кількох поколінь.

Нам, українським кінематографістам, надзвичайно важливою є увага та інтерес глядачів інших країн до наших фільмів. Це надихає нас на відкриття нових засобів кіномовлення та контактів з аудиторіями різних культур і уподобань. Це дозволяє, зрештою, відчувати свою причетність до світової кінокультури.

Бажаю Кіноклубу, усім його членам, Вам, пане Юрію, добра і щастя, натхнення і збереження такої щирої любові до безсмертної Музи екрана.

Сергій Тримбач,
Голова Національної спілки кінематографістів України

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: