втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Генерального секретаря міжнародної правозахисної організації Amnesty International Саліла Шетті, який перебуває в Україні, а потім вирушить до Росії, просять сприяти у звільненні незаконно викрадених з території України Олега Сенцова і Надії Савченко.

Про це повідомляє Кабінет міністрів України. У понеділок відбулася зустріч Яценюка із генсеком Amnesty International.

В уряді нагадали, що напередодні Amnesty International зробила заяву, у якій ситуація на Сході України була охарактеризована як міжнародний конфлікт, стороною якого є Російська Федерація.

"Ми повністю поділяємо таку оцінку", - наголосив прем’єр-міністр України, висловивши впевненість у тому, що політичне керівництво Росії має понести відповідальність за розв’язання війни.

Зважаючи на заплановану поїздку Генерального секретаря Amnesty International до Москви, АрсенійЯценюк звернувся до Саліла Шетті щодо сприяння у звільненні незаконно викрадених з території України Олега Сенцова і Надії Савченко, які продовжують утримуватися російською владою.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/8/7037082/

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: