втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Cинопсис ігрового короткометражного фільму 

Це розповідь про двох сестер- близнючок. Карину і Марину. Вони однакові  ззовні, апе різні всередині. Одна- добра, щира, віддана, завжди готова допомогти. Інша ж, зла, хтива, егоїстична та самозакохана.

Вона живуть разом, але настільки різні, неначе день і ніч. Сестри не ладнають між собою. Вони не можуть бути разом, але і одне без одного їм теж важко. Між ними простягнута невидима, але дуже міцна нитка, яка пов'язує їх між собою. Кожна з них прагне звільнитися і чинити на власний розсуд, але не може. Зв'язок надто сильний.

Карина допомагає у сиротинці, працює з дітьми у школі, годує безхатченків. А Марина постійно пиячить, вживає наркотики і веде розгульний спосіб життя. Одного разу, напившись у клубі, вона вбиває людину, безхатька, що сидів на вулиці, просто так заради сміху. Марина приходить додому і хвалиться Карині скоєниим. Та жахається. Карина намагається зателефонувати в поліцію та швидку, та Марина викидає її телефон і лупцює сестру, допоки та не втрачає свідомість. Марина зачиняє квартиру і йде спати. Уві сні вона бачить вбитого безхатька і його трьох дітей. Марина прокидається. Біжить до кімнати сестри. Кричить, щоб та припинила гамселить у двері кімнати, каже, що цей бомж все одно не гідний був жити тільки повітря паскудив. Карина не відчиняє, вона стоїть на колінах і молиться. Марина сідає на підлогу і кричить.

Нитка, що пов'язує сестер обривається. Марина бере пляшку горілку і починає пити, Карина намагається її спинити та Марина знову б'є її і йде з дому.

Коментарі