втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Комедійний серіал (ситуаційна комедія)

Синопсис:
Четверо невдах живуть у одному домі на околиці столиці і мріють про здійснення своїх мрій. Заради цього вони готові на все! Навіть нічого не робити. Разом із журналісткою і оператором ми спостерігаємо за цими «відчайдухами». Інколи допитуємось їхньої думки. Інколи – бухаємо з ними. 

Герої: 

АНДРЮХА (45). Колись він був креативним продюсером на одному із передових каналів України, але посварився із якоюсь крутою бабою і його звільнили. Після цього його життя зійшло на пси, хоч дім, у якому всі живуть належить йому. 

Андрій дуже розумний і толковий мужик, але цілковито зневірений у своїх силах. Окрім того – зовсім розчарований у жінках (розведений, має доньку). 

Андрюха любить жалітись, що всі кругом сволота і дебіли. У нього купа чудових ідей для ТВ і кіно, але він боїться їх написати, бо стверджує, що не вміє. Інколи він знаходить вгамування у Дзені – гуляє по лісі, готує смачну їжу, бухає. 

ВІТЯ (30). Закінчив спеціальність «літературна творчість» (літр творчість – як він її називає) і ось уже багато років працює журналістом на різних сайтах. Його мрія – розбагатіти і виїхати у Канаду. Для цього він постійно вчить щось нове (програмування, як робити сайти, французьку мову), щоб «рубати» бабки. Звісно, нічого путнього у нього не виходить. 

Вітя багато читав і вивчав різні духовні практики. Він тотально просвітлений, але часто нажирається якогось гівна на ніч і потім всю ніч не злазить із унітаза. Вітя дуже іронічний, має чудове почуття гумору, але інколи йому навіть ліньки пожартувати.

РОМАН (30). Вчився із Вітьою у одній групі. Хоча стати кіносценаристом і постійно розсилає заявки різним людям і студіям. Проте йому ніхто не відписує. Інколи люди постять на ФБ його листи і довго ржуть у коментарях. 

Роман дуже чутливий: періодично по ночах він плаче на веранді. Також інколи він закохується у не найкращих дівчат і уявляє, що це саме те єдине кохання. Працює Роман де прийдеться. Як правило Роман вранці повний сил і ентузіазму, а коли настає вечір – він розчаровується, бо знову нічого не вийшло.  

БОДЬКА (22). Наймолодший в компанії (двоюрідний брат Романа). Він вчився у музичному училищі на скрипці, але кинув через безперспективність. Зараз він грає у переходах на скрипці, яку позичив у дядька і хоче стати актором. «Але в нашій країні знімають одне гівно», – каже він і мріє виїхати у Голлівуд. «Але якби у мене було пару мільйонів доларів, то нашо мені Голлівуд?» - каже він і мріє про бабки.

Бодька загалом дуже харизматичний, яскравий холерик. Багато п’є, курить траву і декламує вірші. Також він любить покричати, побуянити та привезти додому якусь випадкову бабу (він чи не єдиний це робить у компанії). 

За кадром: 

ЖУРНАЛІСТКА ОКСАНА (25). Розумна, розсудлива, має приємний голос. Ймовірно, дуже красива. Богиня, яку ми мріємо побачити ;) 

До речі, містечко, у якому всі мешкають називається МРІЯ.

Коментарі