втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Казка Партії (Частина 3): Останній третій рівень. З чого починалась Мос-квазія?

05.12.2015


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії 

Короткий опис. Це продовження історії, остання третя частина, про змішаний апокаліптичний, депресивний, фентезійний, казковий, фантастичний, футуристичний та історичний Світ. Група Казкових героїв, пізнавши всю жорстокість цього пропащого Суспільства, вирушає на пошуки справедливості, добра та солодкої кривавої помсти.

Короткий виклад основних сюжетних поворотів


Акт 1 (Експозиція)

  Знайомство з ЧКГ (Членами Казкової Групи). До складу цієї групи входить: Оленка, її братик козлик який колись був людиною, Червона Шапочка, супергерой Людина-пенсіонер, Мім, та гобіт Фродо. Всі вони не є класичними казковими персонажами, просто в них такі імена. Вони йдуть до Мос-квазського Царства щоб помститися тамтешньому Володарю Булкіну за все зло яке він їм вчинив і знищити його режим.

Спогад Червоної Шапочки про події п’ятирічної давнини через які Шапочка власне йде до Мос-квазії щоб помститися.

ЧКГ зустрічаються в лісі з Гномом який дає їм документи на перетин кордону з Мос-квазією. Гном між іншим напоїв дівчат клофеліном і розповідав ЧКГ цікаві історії.

ЧКГ потрапляють до Мос-квазії. Вони гуляють по місту. Потім вони зустрічаються з Кольою Герасимовим якого рекомендував Гном і який допоможе ЧКГ.

Акт 2 (Розвиток)

 Коля веде ЧКГ до Провидця Робота Вертера.

Щоб знищити режим Мос-квазії ЧКГ повинні викрасти з мавзолею в Кревелі мумію Владіміра Лєніна.

ЧКГ випадково в соціальній інтернет мережі зв’язалися з Депутатом Думи який шукає в мережі довірливих людей, робить з ними побачення і розказує казочки про підвищення добробуту населення та всяку іншу владну брехню. ЧКГ вирішують провчити Депутата.   

Оленка і Червона Шапочка потрапляють до Мавзолейного комплексу де крім трупа Леніна є ще багато різних забальзамованих мертвяків. Зокрема Білосніжка, яку дівчата оживляють і беруть з собою в члени Казкової Групи. Дівчата викрадають тіло Леніна і тікають.

ЧКГ тримають викрадений труп Леніна на квартирі Колі Герасимова. Але в новинах немає ніяких повідомлень про викрадення з мавзолею мумії. Виявляється влада приховує він народу факт викрадення щоб не було паніки. І взагалі виявляється що викрадення Леніна не допоможе знищити режим Булкіна. Загадка прихована в самому мавзолеї і в тому місці де лежав мертвий Ленін. ЧКГ вирішують позбутися тіла вождя. Тим більше що він починає смердіти від розкладання. Вони вирішують скинути тіло з мосту.

Помічники і радники Володаря Булкіна радять йому сховатися в таємному бункері поки ситуацію не вляжеться. Булкін відмовляється. Далі йде ближче знайомство з Булкіним. 

Акт 3 (Розв’язок)

  Коли ЧКГ разом з Леніним виходять на вулицю, щоб скинути Леніна з мосту, вони попадають в натовп футбольних вболівальників які йдуть на стадіон де має проходити матч. ЧКГ разом з Леніним опиняються на стадіоні, де вони гублять тіло Вождя. Через ланцюжок подій труп Леніна опиняється в лікарні, де його приймають за живого пораненого футбольного вболівальника. Лікар впізнає в ньому Леніна. Медики намагаються реанімувати Вождя. І таки оживляють його. В мумії почало битися серце, але він ще непритомний. Про це повідомляють в Новинах. Почувши новини в лікарню прибігають ЧКГ і Агенти КДБ. ЧКГ знову вдається викрасти Леніна тепер вже з лікарні. Вони тікають, за ними погоня. ЧКГ таки вдається викинути Леніна з мосту у річку.

ЧКГ повинні знов потрапити до мавзолею щоб оглянути місце де лежав труп Леніна. Для цього вони влаштовують диверсію – вирубають по всій Мос-квазія електроенергію, через що місто впало в темряву, паніку і хаос. Крім того ЧКГ допомагають три Велетні.

Людина-Пенсіонер, Оленка, Козлик Іванко та Білосніжка користуючись хаосом потрапляють в Мавзолей Леніна.

Коля Герасимов, Фродо, Мім і Червона Шапочка йдуть до Булкіна який в цей час сидить в кабінеті.

Людина-Пенсіонер, Оленка, Козлик Іванко та Білосніжка знаходять в мавзолеї секрет лежака забальзамованого Леніна і потрапляють таким чином в підземелля Кревеля. Там як і очікувалося знаходиться Пекло. В Кревельському Пеклі ЧКГ зустрічають Працівника Пекла який і розказує їм що тут, як  і до чого. ЧКГ руйнують Пекло. І таким чином нарешті Абсолютне Зло зруйноване. Нібито. Козлик Іванко нарешті перетворився на людину. Коля Герасимов, Фродо, Мім і Шапочка вбивають Булкіна. А з Леніна зробили вже опудало.

Кінець                      

Використано пародії на фільми: різноманітні казки та фентезі, «Володар кілець», «Про сестричку Оленку та її козлика-братика», «Гостя з майбутнього», «Спляча красуня», «Дядя Володя – любитель іграшок», «Матриця». Та інші.   


Коментарі