втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму-кінопародії


Головні герої – оперуповноважені слідчі карного розшуку ВБзАіН (Відділу Боротьби з Алкоголізмом і Наркоманією) старші лейтенанти Ольга Хрустенко та Оксана Баришевська.

Вони розслідують вбивство журналіста газети який, у співавторстві з ще трьома журналістами, написав скандальну статтю, що викриває групу депутатів-злочинців.

У процесі розслідування загинули: Сторож пірсу – Свідок який бачив як вбивали журналіста, і ще два журналісти, які також писали ту статтю про депутатів. Крім того, в процесі розслідування Оксана отримала травму голови. Під підозрою опинилися п’ятеро депутатів Парламенту про яких, власне, і написано викривальну статтю.

В ході розслідування Ольга й Оксана знайшли Наталію Мішенько – четверту журналістку яка також написала ту статтю – і врятували їй життя.

Ольга і Оксана потрапляють в приміщення Парламенту. Там вони зустріли охоронця парламенту Мішу – колишнього напарника Оксани – який втерся до них в довіру.

Вночі Ольга і Оксана спустилися в підвальне приміщення Парламенту і потрапили до рук злочинних депутатів. Депутати наказали вбити дівчат. Але Наталія Мішенько, яка пробралася до підвалу, врятувала їх.

Оксана вбиває одного з п’ятьох депутатів, який поранив її подругу Ольгу. В результаті: заарештовано Оксану, Мішу та ще кількох охоронців Парламенту. Чотирьох депутатів не заарештували – оскільки в них парламентська недоторканність.

Відбувається суд. Іде судовий процес. В результаті Оксану виправдали. Всіх депутатів звинуватили і «дали» по 30 років. Але всі вони до оголошення вироку втекли з країни. Мішу також посадили в тюрму. Але він втік і, щоб помститися, намагається вбити Ольгу і Оксану. Але не виходить – він сам гине...     

Коментарі