втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Агенство нерухомості. Код: Бенджамін Франклін

23.06.2013


Синопсис сценарію ігрового повнометражного фільму

Жанр: трилер з елементами драми
Хронометраж: 82-87 хв.

ОПИС:

Якщо Ви звернетесь до агенства нерухомості в пошуках квартири чи будинку - буде відмовлено, але якщо Вам відомо код - Welcome to Agency! Код "Бенджамін Франклін" - Ви у грі.

Під агентсвом нерухості прикрите діюче агентсво професійних вбивць, які втручаються у життя крупних бізнесменів ліквідовуючи їх на замовлення. Забудьте про поліцію чи адвокатів, вони також у грі, обравши для себе місця глядачів.

Після 10 річної роботи головний ас вбивств, кілер на ім'я Алекс, вирішив вийти з гри але Бос йому не дозволив зробити такий крок, як і не простив не виконаного завдання… Зі всіх виправдальних причин до уваги береться тільки одна – смерть. Таким чином Алекс ставить під загрозу не тільки своє життя, але й життя своєї майбутньої жінки…

СЮЖЕТНА ЛІНІЯ:

Починається усе з історії про агенство нерухомості, яку нам розповідає Алекс, професійний кілер з десятирічним стажем. Він не виконав чергового завдання, так як зрозумів істину…

До агенства звертається один чоловік на ім'я Джон, який задля помсти замовляє вбивство рідного брата - президента єдиної у світі компанії, яка винайшла метод добувати енергію із води. Жадібний до грошей Бос залюбки погоджується отримати розробки як плату за послугу.

Тріша – холоднокровна істота, яка є посередником між клієнтом та Алексом, і тому він отримує від неї відовідний пакет замовлення.

На виконання роботи Алекс має всього декілька днів, за які він повинен вивчити справу клієнта та скласти схему убивства, яке всі повинні сприйняти виключно як самогубство.

…Інформація вивчена, стеження пройшло успішно. Настав час натиснути курок…

"Сьогодні я чітко розумію, що людина повинна помирати тоді, коли закінчується Богом відведений час, а люди, які працюють на благо інших - повинні жити, не заслуговуючи кулі" – сказав Алекс.

Коментарі