втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію повнометражного ігрового фільму

Прокинувшись вранці після балу, Король раптом дізнається, що один із герцогів зробив непристойну пропозицію його Королеві. Розлючений монарх негайно вирушає в дорогу, і вбиває Герцога у його власному маєтку перед дзеркалом. Через якийсь час у Короля народжується перша дитина – дочка Діана. І, водночас, дзеркало, перед яким було скоєне убивство, повертається у королівський замок. В подарунок принцесі.

По довгому вигорілому шляху серед прадавніх гір іде Блазень і в руках у нього – кинджал. Назустріч йому виходять звірі, щоб спинити, але майстерність убивці не викликає сумнівів. Ритуал дороги – безжалісний і смертельний. Куди і за ким прямує цей убивця з дороги?

Містична історія триває протягом багатьох років, і ми дізнаємось, що Королева зраджує Королю, Перший Радник – таємно спить із молодою принцесою, а у дзеркалі приховується якась незрозуміла сила. Історія досягає неймовірного напруження, коли пророцтва принцеси Діани починають справджуватись і королівство опиняється під загрозою знищення.

Коментарі