втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Світло в середині тунелю

01.02.2012


Синопсис сценарію ігрового короткометражного фільму

             Головний герой – студент, він успішно здав сесію й планує з'їздити додому. Спускається до метро.

            У той же час при прокладці тунелю метробудівники натикаються на схованку експериментальних німецьких хімічних боєприпасів. При спробі розмінувати стається вибух. Отруйні речовини розповсюджуються по тунелях і викликають галюцинації у пасажирів.

            В результаті втечі від галюцинацій головний герой та дівчина, яку він випадково врятував, опиняються у службових тунелях. Довго йдуть. Потім потрапляють до інших підземних ходів. Знаходять вихід – але він розташований високо й видобутись удвох їм не вдається. Хлопець вилазить сам та обіцяє повернутися з допомогою. На поверхні втрачає свідомість. Приходить до тями в лікарні, де його переконують, що дівчина теж була галюцинацією.

            Через рік він випадково опиняється у місці, де виліз із-під землі. З цікавості лізе в тунель, де знову стикається з галюцинаціями й гине. Питання, чи була дівчина галюцинацією, так і лишається неясним.

            Сценарій на 20 сторінках

Коментарі