втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію багатосерійного ігрового телефільму

Жанр: сучасна драма.

Місце дії: обласний центр.
Час дії: основний -теперішні дні, але з екскурсом у минуле (20-25 років назад)
Сюжет: драматична історія кохання двох молодих людей Анатолія та Оксани.

        Анатолій - молодий перспективний юрист 22 років, син і права рука власника фінансової компанії "Зубов і К" Миколи Зубова.
        Оксана - 22-річна красива дівчина, перспективний фахівець банківської системи, старший економіст кредитного відділу відділення великого іноземного банку, донька впливового адвоката і власника адвокатської контори "Право" Павла Бурова.
         Анатолій разом зі своїм другом Євгеном, який працює начальником юридичної служби компанії, при діловому візиті в банк, знайомиться з Оксаною. Дівчина йому дуже сподобалася і він трішечки залицяється до неї, але вона сприймає  все це за звичайне ділове залицяння.
        На одній з вечірок в молодіжному кафе Анатолій серед відвідувачів впізнає Оксану і вирішує продовжити знайомство, але не має успіху. Він просить допомоги у свого друга Євгена, який допомагаючи йому вирішити сердечні справи, сам кидає оком на красуню.
        Євген - 22-річний красень-ловелас, начальник юридичної служби компанії «Зубов і К», улюбленець власника. Гравець, любитель веселою відчайдушної життя, марнотратник і марнотрат, хитрун і спритник. Син секретарки Миколи Зубова Тамари Зайцевої - красивої блондинки невизначеного віку.


       Олексій - скромний молодий хлопець 25 років, працює юристом в адвокатській конторі «Право», у нього блискуче майбутнє адвоката, улюбленець і права рука Павла Бурова. Хлопець таємно закоханий в Оксану і він їй не байдужий. Але Олексій через свою скромність не може палко проявляти свої почуття. Олексій онук лікаря Валентини Олексіївни Зоріної.
       Леонід - молодий хлопець 22 років, начальник фінансового відділу фірми-партнера компанії «Зубов і К»,  студентський друг Анатолія і син простої касирки супермаркету Зої Іванцової. Він не входить в коло «мажорів», але цінує чомусь  дружбу з Анатолієм.
       Анатолій добивається кохання Оксани, але обставини перешкоджають бути разом. З одного боку -  батьки Оксани, особливо батько, який ненавидить Зубова ще з молодих років, коли працював слідчим і розслідував таємничу загибель власника фінансової компанії Михайла Бровіна і його сім'ї, другом якого був Зубов і якому дісталася у спадок компанія. З іншого боку - Євген, який будує всілякі підступи, домагаючись Оксани і впливу в компанії.
      Не зважаючи на всі перешкоди Анатолій і Оксана вирішують бути разом, але ...
      У їхній долі виникають нові обставини, які кардинально змінюють їхнє життя ...
      Минуле й сьогодення тісно переплітаються в долі не тільки головних героїв, а й інших дійових осіб фільму.
      Одна за одною розкриваються таємниці минулого і сьогодення, які вводять у шок головних героїв, але рятують їх від більш важливих гріховних помилок.
      Двадцять років багато героїв  не зустрічалися, а деякі взагалі не знали про існування інших, але всі вони тісно пов'язані один з іншим, з минулим і сьогоденням.


      Смерті і їх таємниці ... Фінансові крахи ... Зради і підступи ... Хто є хто? Як у цьому розібратися? Чи будуть закохані разом? Це все знаходиться в   клубку заплутаних подій  і в ньому ж знаходяться всі відповіді на головні питання, які стоять перед усіма героями фільму.
      У фільмі відсутні погоні, криваві сцени, насильство ... Все це за кадром ... В кадрі «інтелігентність» новоявлених господарів життя, насичена «припудреною» жорстокістю і холодною ощадливістю грошової влади від якої за версту несе награністю і фальшом.
     Герої борються ... Кожен за своє право ... Право володіти або мати ... Право на обрану дорогу їхнього життя ... І чи тільки їхнього? .. Чи завжди перемагає справедливість? ..
    Сюжет заплутаний в клубок правди і брехні. І в цьому розбираються наші герої, долаючи одну перешкоду за іншою, борючись не тільки з обставинами, але і часом самі з собою, зі своєю правдою і зі своїм правом.

Можливий варіант повнометражного двосерійного фільму.

Всі зображення: mc2websites.com

Коментарі